Gebak

Wij bakken al ons banketgebak zelf, op traditionele wijze. Ons assortiment wisselt met de seizoenen mee. Zo geniet je in de zomer van frisse vruchtentaarten en in de winter van sachertorte.

Vaste assortiment

Moorkoppen en bananensoezen maken we ieder seizoen. Een voorbeeld van ons vaste assortiment:

-Kwark (verschillende smaken)
-Vruchten-/slagroom-/chipolatacake
-Kasteeltje marsepein
-Mokkacake
-Schuim mokka
-Schuim hazelnoot (glutenvrij)
-Tompouce -Bananensoes -Moorkop

Appelgebak en meer..

We hebben meer voor de lekkere trek:

-Appelcarré, rondo, noten en bollen
-Kano’s
– Pencee
-Gemberschuitje
– Gevulde koek
– Koffiebroodje
-Cupcakes en brownies -Appeltaart Hoog -Appeltaart Laag -Apelnoten taart

Seizoensgebak

De aardbeienschep is één van onze zomergebakjes. Een (kleine)greep uit ons wisselende assortiment:

-Bavarois frambozen -Aardbei schuitje -Vruchten schuitje -Chocoldemousse -Chocolade punt -Red Velvet -Cheese cake -Limoen gebak
-Cheesecake
-Carrotcake

Petite Fours

Petite Fours maken we alleen op aanvraag, net als suikervrij en lactosevrij gebak. Houd er rekening mee dat al ons gebak in een omgeving is gemaakt waar noten en gluten aanwezig zijn.

Woensdag tompoucendag

Onze tompoucen zijn één van onze beroemde specialiteiten. We maken ze op ambachtelijke wijze, dagelijks vers. Woensdag tompoucendag!